• Fri Klarna Checkout
  • Alltid 30 dagars öppet köp
  • Fri Frakt 449:-
  • Order innan kl. 14 skickas samma vardag

Kepsar online till rätt pris och fri frakt

Välkommen att handla kepsar online på Kepsmagasinet. Här finner du ett stort sortiment av kepsar till bra priser och med olika fraktalternativ och alltid ett fraktfritt alternativ. Vi säljer kepsar och mössor från bland annat New Era, Flexfit, Goorin Bros, Mitchell & Ness, Upfront, Under Armour och många fler. Kepsmagasinet är självklart auktoriserade återförsäljare av alla våra varumärken online. Hitta din keps hos oss idag med fri frakt!

Herr keps, dam keps och barn keps

Herrkepsar är vi störst på men har även ett brett sortiment av barnkepsar samt damkepsar. Vi anser att egentligen behövs det ingen uppdelning mellan dessa kategorier, utan du väljer det du vill ha och trivs i. Det viktigaste är att välja rätt storlek för att få en skön keps!

En favorit på vår sida är en New York Yankees keps och då oftast i svart med vit bordyr. 

Betalning och leveranser

Vi samarbetar tillsammans med Klarna, oavsett om du väljer att betala ditt köp direkt, faktura eller delbetalning. Alla transaktioner sker genom dem.

Säkert och tryggt!

Våra leveranser utförs av Postnord och vi har alltid fri frakt som alternativ.

Vår ambition är att erbjuda en smidig och bra köpupplevelse till ett bra pris. Det ska vara smidigt och säkert att köpa kepsar online hos oss på Kepsmagasinet

Söker du efter en specifik produkt är du alltid välkommen att ta kontakt med teamet på Kepsmagasinet.  

Sortiment och varumärken

Vi jobbar ständigt på att utöka vårt sortiment

Nyheter från våra leverantörer kommer cirka 4 ggr per år och många produkter kommer i begränsat antal. Självklart fyller vi på lagret med våra storsäljare men också säsongsvariationer med olika färger mm.

Kepsar finns i massor av modeller, färger och storlekar. Det kan vara svårt att orientera sig i djungeln av olika benämningar så som snapbacks, fitted, flexfit, trucker etc. För att göra det enkelt för dig som kund så har vi kategoriserat våra produkter och vårt vassa sökfilter lotsar dig rätt.

 

VARFÖR VÄLJA KEPSMAGASINET?

  • En schysst kundtjänst som hjälper dig när du har frågor.
  • Fria fraktalternativ på alla produkter oavsett om du köper en eller flera kepsar
  • Enkel och smidig kassa tillsammans med Klarna
  • Bred kunskap om våra produkter och tjänster, vi kan kepsar helt enkelt!

kepsar new era 59fifty kepsar boston red sox new erakepsar new york yankees black black Herr kepsar atlanta braves 59fifty - New Era