Stetson Kepsar - Trucker - Army - Fri frakt

Vi välkomnar Stetson och deras ursnygga Stetson kepsar till oss på Kepsmagasinet. 

Vi har en ambition att erbjuda så brett sortiment av våra varumärken som möjligt och mer djup i varje storlek. Kepsar ska vara för alla! ... men Rom byggdes inte på en dag, vi jobbar på så fort vi kan för att kunna erbjuda en kepsbutik som har ett bra utbud, användarvänlig sida och till ett schyst pris. 

Stetson började sin tillverkning av Stetson hattar 1862. Grundaren John B Stetson drev företaget med framgång och 1886 var verksamheten världens största tillverkare av hattar. 

Utbud av Stetson kepsar hos oss

Hos oss på Kepsmagasinet kommer vi framför allt att fokusera på Stetson Flat caps/gubbkepsar i olika modeller t.ex. Paperboy, Driverkepsar, Duckbill, Ivy mfl.  

Vi kommer även att se till att kunna erbjuda ett stort urval och Stetson truckerkepsar,  med alla säsongens nyheter så håll utkik! 

Armykepsar brinner vi lite extra för och har tagit in alla Stetsons storsäljare. 

Stetson har inte bara snygga kepsar de håller också en hög kvalité och har ofta inslag av naturmaterial så som ull och kashmir. Många av deras kepsar är dessutom ytbehandlade för längre hållbarhet. I deras sortiment hittar du dessutom kepsar med UV solskydd 40, vilket både skyddar dig och kepsen mot starkt solljus som burkar vara boven bakom många blekta kepsar. 

Stetson kepsar flat caps Stetson Kepsar trucker  Stetson hatt armykeps


 

Sparr Docker Cap Black - Stetson
Nyhet
Bear Trucker Beige/Grey - Stetson
Nyhet