Stetson Kepsar - Trucker - Army - Fri frakt

Vi har en ambition att erbjuda så brett sortiment av Stetson kepsar som möjligt och mer djup i varje storlek. Kepsar ska vara för alla! ... men Rom byggdes inte på en dag, vi jobbar på så fort vi kan för att kunna erbjuda en kepsbutik som har ett bra utbud, användarvänlig sida och till ett schyst pris. 

Stetson började sin tillverkning av Stetson hattar 1862. Grundaren John B Stetson drev företaget med framgång och 1886 var verksamheten världens största tillverkare av hattar. 

Utbud av Stetson kepsar hos oss

Hos oss på Kepsmagasinet kommer vi framför allt att fokusera på Stetson Flat caps/gubbkepsar i olika modeller t.ex. Paperboy, Driverkepsar, Duckbill, Ivy mfl.  

Vi kommer även att se till att kunna erbjuda ett stort urval och Stetson truckerkepsar,  med alla säsongens nyheter så håll utkik! 

Armykepsar brinner vi lite extra för och har tagit in alla Stetsons storsäljare. 

Stetson kepsar är inte bara snygga, de håller också en hög kvalité och har ofta inslag av naturmaterial så som ull och kashmir. Många av deras kepsar är dessutom ytbehandlade för längre hållbarhet. I Stetsons keps sortiment hittar du dessutom kepsar med UV solskydd 40, vilket både skyddar dig och kepsen mot starkt solljus som burkar vara boven bakom många blekta kepsar. 

Stetson kepsar flat caps Stetson Kepsar trucker  Stetson hatt armykeps


 

Stetson Cork Strip
Stetson Stetson Cork Strip
20 kr
Nyhet