Stetson Keps - Trucker - Army - Fri frakt

Hitta just din Stetson keps och med djup i varje storlek hos oss. Kepsar ska vara för alla! ... men Rom byggdes inte på en dag, vi jobbar på så fort vi kan för att kunna erbjuda en kepsbutik som har ett bra utbud, användarvänlig sida och till ett schyst pris. 

Stetson började sin tillverkning av Stetson hattar 1862. Grundaren John B Stetson drev företaget med framgång och 1886 var verksamheten världens största tillverkare av hattar. 

HItta din nya Stetson keps i vårt breda utbud

Hos oss på Kepsmagasinet kommer vi även att fokusera på Stetson Flat caps/gubbkepsar i olika modeller t.ex. Paperboy, Driverkepsar, Duckbill, Ivy mfl.  

Vi kommer även att se till att kunna erbjuda ett stort urval och Stetson truckerkepsar,  med alla säsongens nyheter så håll utkik! 

Armykepsar brinner vi lite extra för och har tagit in alla Stetsons storsäljare. 

En Stetson keps är inte bara snygg, de håller också en hög kvalité och har ofta inslag av naturmaterial så som ull och kashmir. Många av deras kepsar är dessutom ytbehandlade för längre hållbarhet. I Stetsons keps sortiment hittar du dessutom kepsar med UV solskydd 40, vilket både skyddar dig och kepsen mot starkt solljus som burkar vara boven bakom många blekta kepsar. 

Stetson kepsar flat caps Stetson Kepsar trucker  Stetson keps armykeps Po/es svart


 

223 Kepsar