Stetson Keps - Trucker - Army 

Hitta just din Stetson keps och med djup i varje storlek hos oss. Kepsar ska vara för alla!  

Stetson började sin tillverkning av Stetson hattar 1862. Grundaren John B Stetson drev företaget med framgång och 1886 var verksamheten världens största tillverkare av hattar. Från Stetson hittar du din keps oavsett om du letar efter en trucker, army eller gubbkeps med fri frakt.

HItta din nya Stetson keps i vårt breda utbud

Hos oss på Kepsmagasinet kommer vi även att fokusera på Stetson Flat caps/gubbkepsar i olika modeller t.ex. Paperboy, Driverkepsar, Duckbill, Ivy mfl.  Du kommer hitta din nya Stetson keps i vårt breda utbud.

Vi kommer även att se till att kunna erbjuda ett stort urval och Stetson truckerkepsar,  med alla säsongens nyheter så håll utkik!

Exklusiva kepsar
Med flertalet släpp varje år så kommer Stetson med unika modeller och färger på allt från truckers till gubbkepsar. Vi tar in alla exklusiva kepsar som vi vet är modeller som efterfrågas från er kunder. Saknar ni någon modell eller storlek så ställ en fråga till vår kundtjänst så ser vi om vi kan ta in modellen eller fylla på med storlekar genom att lägga en bevakning i butiken.

Armykeps - Stetson

Armykepsar brinner vi lite extra för och har tagit in alla Stetsons storsäljare. Här finns modeller i bomull och i skinnimitation. Oavsett om du vill ha en med fast storlek eller med spänne bak så finns det hos oss i flertalet färger.

En Stetson keps är inte bara snygg, de håller också en hög kvalité och har ofta inslag av naturmaterial så som ull och kashmir. Många av deras kepsar är dessutom ytbehandlade för längre hållbarhet. I Stetsons keps sortiment hittar du dessutom kepsar med UV solskydd 40, vilket både skyddar dig och kepsen mot starkt solljus som burkar vara boven bakom många blekta kepsar. 

Stetson kepsar flat caps Stetson Kepsar trucker svart Stetson keps armykeps Po/es svart


 

261 Kepsar
Beanie Merino Honey- Stetson
I lager