Mitchell and Ness keps

Hos oss kan du hitta just din Mitchell and ness keps vare sig du vill ha en own brand eller med ditt favoritlag.

Mitchell and Ness är kända för sina sport accessoarer i vintage still. Vi är stolta över att ha deras  kepsar i vårt sortiment. 

Mitchell & Ness är ett Amerikanskt bolag med sin bas i Philadelphia. Företaget grundades 1904 av Frank P Mitchell och Charles M Ness. Vilket utgör varumärket Mitchell & Ness. 

Mitchell & Ness har licensavtal med fyra av de största sportligorna i USA och producerar årligen sport accessoarer för miljonbelopp. Ligorna är MLB, NBA, NFL och MLS 

MLB - Major League Baseball MLB är den äldsta professionella sportligan i världen med kända lag så som New York Yankees, Atlanta Braves mfl. 

NBA - National Basketball Association  har ligan har många välkända basketlag så som Boston Celtics, Los Angeles Lakers Chicago Bulls och många fler. 

NFL- National Football League  Professionell amerikansk fotboll är jättestort i USA, även i andra delar av världen så känner många till  Super Bowl playoffen som brukar vara en jätte arrangemang  som involverar många världskändisar. Kända fotbollslag är bl.a. Tampa Bay Buccaneers och Green Bay Packers. 

Vårt utbud av kepsar

Vi på Kepsmagasinet har valt att satsa på Mitchell and Ness kepsar inom NBA ligor samt NHL. Med kända lag så som Los Angeles Lakers, Toronto Raptors, Brooklyn Nets, New York rangers mfl. 

Vi har även deras absoluta storsäljare i Sverige, Mitchell & Ness  egna kepsar - Own Brand Pinscript. 

Red Classic/ 110 modeller  - Kepsar med allt i ett, snapback och stretch för ännu bättre passform. 

Pro Crown - Mitchell and Ness Pro Crown modeller kännetecknas av en böjd skärm med snapback och de fasta i sin form - ej stretch.  

  Mitchell and ness keps own brand gold new logo MN Mitchell and ness keps black/white

Mitchell & Ness kepsar

29 Kepsar
Chicago Bulls Black/Camo Pin 110 - Mitchell & Ness - Fri frakt -29%