Mitchell & Ness – Kepsar   

Mitchell & Ness är ett amerikanskt varumärke som har specialiserat sig på sportaccessoarer så som kepsar, framför allt snapback-modeller och matchoutfits. Vi på Kepsmagasinet har laddat upp med många av Mitchell & Ness storsäljande kepsar / snapbacks. Du hittar även deras nysatsning med fitted kepsar med Pinscript text hos oss.  
Deras absoluta highrunners är Pinscript modellerna som finns i många olika kulörer, en snapback med stretch för den absoluta passformen med snirklig skrivstil som ger en vintage vibe. 

                                                                   Mitchell and ness logo

Bakgrund 

Mitchell & Ness grundades i Philadelphia 1907 och har genom åren producerat sportaccessoarer för mångmiljonbelopp och innehar licensavtal med alla de största amerikanska sportligorna NBA, NHL, NFL, och MLS.  

Mitchell & Ness kepsar på Kepsmagasinet  

Mitchell & Ness är ett av de första varumärken som lanserades hos oss på Kepsmagasinet och under åren har vi hittat våra och era favoritkepsar och byggt vidare på dem. 
Hitta din nya Mitchell & Ness keps hos oss, välj bland våra olika Pinscript-modeller de finns i olika färger och kan lätt bytas ut och matcha din still efter säsong och humör. Du hittar även supporterkepsar för giganterna inom basket och hockey.    

Red Classic/ 110 modeller - Kepsar med allt i ett, snapback och stretch för ännu bättre passform.

Pro Crown - Mitchell & Ness Pro Crown modeller kännetecknas av en lätt böjd skärm lite lägre krona och med snapback. De är fasta i sin storlek - ej stretch.

Fitted-keps – Platt skärm, hel baksida utan knäppen. Dessa modeller är fasta i sin storlek – ej stretch. Kika gärna på vår storleksguide för att hitta din storlek.

Gå till storleksguiden - Klicka här

Trucker-keps – Truckerkepsar med Mitchell & Ness logos.


   Mitchell & ness keps black/white   Trucker yellow/black Mitchell and ness


Mitchell & Ness brand

67 Kepsar
Pinscript Knit Cuff Black/White - Mitchell & Ness
Finns i flera varianter
I lager
KÖP 3 BETALA FÖR 2