New Era Kepsar med flera lag och modeller

New Era Kepsar i alla modeller

New Era kepsar och mössor i brett sortiment hos oss på Kepsmagasinet. New Era är ett varumärke som startade 1920 och är idag den ledande tillverkaren av kepsar i Världen. New Era är kanske mest känt för sina New York Yankees och Los Angeles dodgers kepsar här i Norden men har ett gigantiskt utbud av varianter på idrottslag från USA.

Bra kvalite, brett sortiment och olika typer av kepsar är det som kännetecknar New Era och deras flaggskeppsmodell är New Era 59fifty som är en fitted keps. Just 59fifty kepsarna är de kepsar som är svårast med att hitta just sin modell då de är som namnet säger en fast storlek och ej är töjbar.

New Era är ett väldigt känt varumärke med kepsar och mössor från kända lag inom MLB, NBA, NFL mfl. På senaste tiden kommer flera andra varianter med av kepsar med deras egna logo New Era, Engelska fotbollslag mm. New Era är idag en ledande leverantör av kepsar i Världen.

New Era kepsar har flera olika beteckningar på sina kepsar så som New Era 9forty, 9fifty snapback, 39thirty flexfit och 59fifty fitted. Nu finns också varianter på dessa med modeller som New Era 9fifty stretch snap som vi också tagit in i vårt sortiment. 9fifty stretch snap är en snapback keps med stretch för att ytterliggare få en bättre passform då dom lagt in stretch i kombination av den traditionella snapback knäppningen. Självklart är vi auktoriserade återförsäljare av New Era online.

9forty reglerbar keps som passar alla

9forty kepsar är en klassisk keps från New Era med strukturerat utseende och en låg krona för en bra passform för alla huvuden. Med sin böjda skärm och sitt reglerbara spänne bak gör att kepsen passar dom flesta. 9forty finns också som en så kallad A-frame vilket betyder en högre krona och med mesh bak (Truckerkeps)

9fifty snapback med bakgrund från 59fifty

9fifty modellen lanserades 2010 och gjordes för att efterlikna 59fifty men med sitt justerbara spänne bak. 9fifty snapback kommer med en platt skärm och finns i flera färger och med flera lag.

9fifty stretch snap kepsen med allt i ett 

9fifty stretch snap kom senare in på marknaden och vände upp och ner på vad en 9fifty keps egentligen är. Denna modell har en förböjd skärm och med stretch i för ännu bättre passform. Finns i flera olika färger och lag.

39thirty med stretch och utan knäppning

39thirty kepsen är vad vi kallar för en flexfit keps då den har en stängd baksida utan reglerbart spänne. Finns i flera olika storlekar från XS till XL och färger/Lag. Detta är en av New Era's storsäljare hos oss på Kepsmagasinet.

59fifty fitted är en äkta klassiker från 1954

59fifty kepsen är flaggskeppet för New Era. Detta är en fitted keps vilket betyder att den inte har stretch och är fast i sin storlek. Här är det superviktigt att mäta sitt huvud för att hitta sin storlek. Här finns 14 storlekar att välja på (hos oss cirka 10). Denna kepsmodell lanserades 1954 och kommer med platt skärm med möjlighet att böja själv. Detta är en ikoniska baseball kepsen.

År 2020 firade New Era 100 år som bolag och har idag en ledande roll inom merchandise inom sport från framförallt USA. Kepsar och storlekar från New Era som normalt inte finns i butik skall du kunna hitta hos oss. New Era har ett väldigt brett sortiment av kepsar samt väldigt många modeller som inte finns i en "vanlig" sportbutik. 

 

New Era keps NY Yankees New Era kepsar Boston Red sox New Era kepsar stretch snap

 

 

Nyhet

Las Vegas Raiders Cotton Grey/Black 10879529 - New Era
39thirty New York Yankees Diamond Era Black/Black - New Era
9fifty New York Yankees Tonal Stone Stretch Snap - New Era
9fifty LA Lakers Black Stretch Snap - New Era
NY Yankees MLB Basic Black/Black 59Fifty - New Era
NY Yankees MLB Basic Red 59Fifty - New Era
New York Yankees Authentic On Field Game Navy 59fifty - New Era
Detroit Tigers Authentic On Field Home Navy 59fifty 12572844  - New Era
Chicago White Sox Authentic On Field Game Black 12572845 - New Era
Boston Red Sox Authentic On Field Game Navy 59fifty 12572847 - New Era
New York Yankees League Essential Brown 59fifty - New Era
Los Angeles Dodgers League Essential Black 59fifty - New Era
New York Yankees League Essential Navy - New Era
39Thirty LEAGUE New York Yankees Black/White - New Era
39thirty Felt Patch New Era Navy - New Era
39thirty Felt Patch New Era Black - New Era

REA

REA

39thirty League Essential New York Yankees Brown - New Era
New York Yankees Essential Youth Black 9forty - New Era
Las Vegas Raiders Stretch Snap Black 12134665 - New Era
Chicago Bulls Tonal Black Stretch Snap 12285245 - New Era
39thirty Boston Red Sox Essential Black 60112578 - New Era
39thirty New York Yankees Essential Navy - New Era
39thirty Detroit Tigers Essential Grey - New Era
39thirty Oakland Raiders Black Mesh - New Era
39thirty New York Yankees Diamond Era Navy - New Era
  • EN KEPS FÖR ALLA
  • ALLTID FRI FRAKT
  • FRI FAKTURA - KLARNA
  • ALLTID ETT EXTRA BRA ERBJUDANDE
  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan