New Era kepsar med flera lag och modeller


New Era är ett varumärke som startade 1920 och är idag en av världens ledande tillverkare av kepsar i Världen. År 2020 firade New Era 100 år som bolag och har idag en ledande roll med sina New Era kepsar inom merchandise och sportvärlden, framförallt i USA.  New Era är kanske mest känt för sina New York Yankees och Los Angeles Dodgers kepsar här i Norden. Men de har ett gigantiskt utbud av kepsar och mössor med kända idrottslags logos från USA bland annat inom MLB, NBA, NFL mfl. 

Vi på Kepsmagasinet har ett stort utbud från New Era kepsar och satsar ständigt på att utöka vårt sortiment. 

Under senare tid så har New Era satsat mycket på sitt egna varumärke och förnyar sig ständigt genom nya modeller av kepsar med New Eras egna logo. 

Genom åren har New Era ökat på sina olika kepsmodeller vilket kan vara överväldigande för den ovana. De olika kepsbeteckningarna så som 9forty, 9fifty snapback, 39thirty flexfit och 59fifty fitted och med variationer inom de termerna så som som New Era 9fifty stretch snapback som vi också tagit in i vårt sortiment. 

Vi på Kepsmagasinet har utförliga beskrivningar inom varje produkt och kategori för att guida dig till rätt keps och vi är självklart auktoriserade återförsäljare av New Era kepsar online. 

Vad kan vi erbjuda som en ”vanlig sportbutik” inte kan? 

Det vi inte kan om kepsar är inte värt att veta ;)  Du hittar även ett mycket större utbud hos oss än vad du kan hitta ute i detaljhandeln och mer djup i varje storlek och modell. Vi tycker att alla ska kunna bära keps och du ska inte begränsas av din huvudstorlek. 

9forty reglerbar keps som passar alla

9forty kepsar är en klassisk keps från New Era med strukturerat utseende och en låg krona för en bra passform för alla huvuden. Med sin böjda skärm och sitt reglerbara spänne bak gör att kepsen passar dom flesta. 9forty finns också som en så kallad A-frame vilket betyder en högre krona och med mesh bak (Truckerkeps)

9fifty snapback med bakgrund från 59fifty 9fifty

Modellen lanserades 2010 och gjordes för att efterlikna 59fifty men med sitt justerbara spänne bak. 9fifty snapback kommer ofta med en platt skärm och finns i flera färger och med flera lag.

9fifty stretch snap kepsen med allt i ett 

9fifty stretch snap kom senare in på marknaden och vände upp och ner på vad en 9fifty keps egentligen är. Denna modell har en förböjd skärm och med stretch för ännu bättre passform. Finns i flera olika färger och lag.

39thirty med stretch och utan knäppning

39thirty är en flexfitkeps då de är elastiska i sin storlek. Kepsarna har en hel baksida utan reglerbart spänne. Finns i flera olika storlekar från XS- XL. 

Använd gärna vår storleksguide för att att hitta rätt storlek.

New Era 59fifty fitted är en äkta klassiker från 1954

59fifty är New Eras mest exklusiva keps eller som New Era själva säger  ”I’s not a cap i’ts a flag”. Kepsmodellen lanserades 1954 och kommer med platt skärm med möjlighet att böja den själv efter tycke och smak. Detta är en fitted keps vilket betyder att den är fast i sin storlek och har ingen stretch.  59fifty kepsarna finns i upp till 14 storlekar att välja på. Här är det superviktigt att mäta sitt huvud för att hitta sin storlek, ta gärna hjälp av vår storleksguide för detta.

New Era keps NY Yankees New Era kepsar Boston Red sox New Era kepsar stretch snap


 New Era flag logo png

 

373 Kepsar
9fifty Chicago Bulls Snapback Black - New Era
Finns i flera varianter
KÖP 3 BETALA FÖR 2