Alpinestars kepsar - Moto 


Alpinestars är ett välkänt varumärke inom motorsportvärlden och självklart ska du kunna köpa din Alpinestars keps hos oss på Kepsmagasinet. 

Brett utbud av Alpinestars kepsar i både storlek och färg

Hitta din nya keps hos oss då vi har ett brett utbud av Alpinestars kepsar i både storlek och färg. Här hittar du traditionella one-size kepsar med snapback till Flexfit i storlekarna S/M till XXL.

Du känner igen varumärket genom deras berömda logo som är ett A följt av en stjärna -Alpinestars. Deras kepsar kommer i stilrena färger och de flesta kepsmodellerna har en lätt böjd skärm. 

Alpinestars är en av de främsta på marknaden på att erbjuda snygga och bekväma kläder och accessoarer inom actionsportvärlden och har gjort det sedan 1963. 

Varumärket grundades av Sante Mazzarolo i en liten by i Italien. Namnet Alpinestars kommer från en stjärnblomma från orten. Alpinestars är idag tillverkare och distributör av professionella racingprodukter till hela världen och deras racing-atleter. Deras engagemang i Formel 1, Nascar och andra stora tävlingssammanhang gör dem till en av de främsta och respekterade i sin bransch. 


Alpinestars logo black/white Corp Shift 2 kepsar från Alpinestars

46 Kepsar