• Alltid Fri Frakt
 • Klarna Checkout
 • Snabba leveranser
 • 30 Dagars Ångerrätt

Frakt och leveranstid


 • My Pack Collect 1-2 arbetsdagar och sökbart med kollinummer. Leverans till ditt närmaste ombud 29 kr (Fri vid köp över 699 kr )
 • Snabbfrakt 1-3 arbetsdagar och sökbart med kollinummer. Postnord Varubrev 19 kr (Fri vid köp över 499 kr)
 • Fri ekonomifrakt 4-5 arbetsdagar och sökbart med kollinummer. Postnord Varubrev Ekonomi 0 kr
 • Vi använder oss av Postnord som leverantör. Leveranser skickas helgfria vardagar. Röda dagar och aftnar görs inga utleveranser, men webbshoppen är alltid öppen!

  Varubrev levereras hem till din brevlåda, får paketet inte plats i  din brevlåda kommer det att levereras till ett ombud nära dig.  

  Bor du på Gotland eller i Norrland så får du räkna med 1 extra leveransdag på ovan nämnda leveransdagar.  Reservationer Vi reserverar oss för leveransförseningar på grund av högtider, högt tryck hos Postnord samt vid speciella kampanjer i butiken.

  Vid ej uthämtat paket så förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader som uppkommer från Postnord, idag är den summan 40 kr.  

  Du som kund är ansvarig för att namn, adress och telefonnummer fylls i korrekt i samband med ditt köp. Vi skickar endast till den registrerade adressen, för din och vår säkerhet.

  Vi reserverar oss för eventuella förseningar orsakat av leverantör och Postnord. Vi reserverar oss även för längre leveranstider vid högtider och kampanjer.

  Skador av paket

  Skulle paketet med din leverans vara skadat vi utlämning skall du anmäla det direkt på plats till ditt ombud.  Kontakta sedan vår kundtjänst via mail till kundtjanst@kepsmagasinet.se skicka gärna med en bild på paketet.

  Kontakta oss på kundtjänst (Klicka här) om ni har frågor gällande frakter och leveranstider.

  Spåra ditt paket genom att ladda ner Postnordappen

  Appstore logoKlicka här för IOS el IpadOS

  Google play logoKlicka här För Android

  För att komma direkt till nedladdningssidan på postnord.se Postnord appstore och google play klicka här