• Alltid fri frakt
  • Fri faktura - Klarna
  • Snabba leveranser
  • Order innan 15.00 skickas samma vardag

Frakt och leveranstid

Vi erbjuder alltid ett gratis fraktalternativ på ditt köp hos oss. Du har även möjlighet att köpa till snabbfrakt och My Pack Collect. Aktuella priser visas i kassan.

Varubrev 1:a Klass - Till din postlåda eller dörr

Leveranstid: 1-3 vardagar*
Paketet delas ut i din postlåda. 
Om Paketet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd. Foto tas alltid av brevbärare vid leverans.

*Till vissa områden tar leveransen 1 extra dag

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MyPack Collect - Hämta hos ombud eller i paketbox

Leveranstid 1 vardag* **
Paketet levereras till ditt val av ombud eller paketbox.

Ombud: Gör du inget val i checkout så skickas paketet till det ombud som ligger nära din adress. Du aviseras via postnord App och via sms/email

Paketbox: Du öppnar ditt fack med säker identifiering, via Postnord App och mobilt BankID. Du aviseras via Postnod App och via sms/email.

*Lördagsleverans till 2 miljoner hushåll i Sverige. Postnord levererar mån-fre i hela landet
** TIll vissa områden tar leveransen 2 vardagar

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Varubrev Ekonomi - Till din postlåda eller dörr

Leveranstid 4-6 vardagar
Paketet delas ut i postlåda
Om paketet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd. Foto tas alltid av brevbärare vid leverans.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Beställ innan klockan 15:00 (helgfria vardagar) så skickar vi samma dag.

Vi använder oss av Postnord som leverantör. Leveranser skickas helgfria vardagar. Röda dagar och aftnar görs inga utleveranser, men webbshoppen är alltid öppen! .  

Vid ej uthämtat paket så förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader som uppkommer från Postnord, idag är den summan 100 kr.  

Du som kund är ansvarig för att namn, adress och telefonnummer fylls i korrekt i samband med ditt köp. Vi skickar endast till den registrerade adressen, för din och vår säkerhet.

Vi reserverar oss för eventuella förseningar orsakat av leverantör och Postnord. Vi reserverar oss även för längre leveranstider vid högtider och kampanjer.

Skador av paket

Skulle paketet med din leverans vara skadat vi utlämning skall du anmäla det direkt på plats till ditt ombud.  Kontakta sedan vår kundtjänst via mail till kundtjanst@kepsmagasinet.se skicka gärna med en bild på paketet.

Kontakta oss på kundtjänst (Klicka här) om ni har frågor gällande frakter och leveranstider.

Spåra ditt paket genom att ladda ner Postnordappen

Appstore logoKlicka här för IOS el IpadOS

Google play logoKlicka här För Android

För att komma direkt till nedladdningssidan på postnord.se Postnord appstore och google play klicka här